ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Real Estate Services

Τα βιομηχανικά - αποθηκευτικά - επαγγελματικά ακίνητα, είναι το βασικό αντικείμενο του γραφείου μας και εδώ και δεκαετίες έχουμε παρουσία στις μεγαλύτερες αγοραπωλησίες με άριστα αποτελέσματα. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα επαγγελματικών ακινήτων σε όλη την Ελλάδα η οποία συνεχώς ενημερώνεται.

ATHANASIOU Real Estate To γραφείο μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από το 1952. Σήμερα είναι ανάμεσα στα πρώτα σε συναλλαγές ακίνητων ξεπερνώντας τις 200 σε ετήσια βάση.

Η εξειδικευμένη ομάδα των έμπειρων συνεργατών μας, προσφέρει, εγγυάται και διασφαλίζει με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών οι οποίες αφορούν την ακίνητη περιουσία.

Η εξειδίκευση μας και η πολυετής εμπειρία και ενασχόληση μας, αφορά κυρίως τα επαγγελματικά, βιομηχανικά, αποθηκευτικά ακίνητα τα επενδυτικά ακίνητα όπως και κατοικίες αξιώσεων.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Το γραφείο μας είναι το πλέον ειδικευμένο στην απόκτηση ακινήτου από αναγκαστικό πλειστηριασμό – εκποίηση – ή εκκαθάριση, καλύπτοντας την όλη διαδικασία από την αρχή ως το τέλος με πλήρη ασφάλεια και άριστο αποτέλεσμα.

Οι εκτιμήσεις ακινήτων από το πιστοποιημένο τμήμα του γραφείου μας, η διαχείριση ακίνητης περιουσίας, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για μοναδικές επενδύσεις στο Real Estate, αποτελούν υπηρεσίες που έχουν χρησιμοποιήσει και συνεχίζει να χρησιμοποιεί ένας μεγάλος αριθμός μόνιμων πελατών μας.

Η διευθέτηση δανείων και η διαχείριση εκποιήσεων συμπληρώνουν την συνολική παροχή των υπηρεσιών στις διαδικασίες αγοραπωλησιών ακινήτων.

Όλα αυτά τα χρόνια προσφέραμε τις υπηρεσίες μας με μεγάλη επιτυχία σε όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν.

Έχοντας συμβάσεις και συνεργασία με της μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες της Ελλάδος, όπως και με Ελληνικές και Κυπριακές τράπεζες.

Προσδοκούμε να σας φανούμε χρήσιμοι και περιμένουμε να μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.

Μέσω της ιστοσελίδας μας, που ευελπιστούμε να κάλυψει τις ανάγκες σας για το ακίνητο που αναζητάτε, θα βρείτε ακόμη χρήσιμες πληροφορίες για τις αγοραπωλησίες, πλειστηριασμούς - εκποιήσεις ακινήτων καθώς και χρήσιμες νομικές πληροφορίες.


Με τιμή,

ΜΙΧΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Loading...